среда, 2 декабря 2015 г.

Первісний Far Cry і кіберпанк в Deus Ex. Найкращі ігри зими

Корреспондент.net зібрав найбільш очікувані гри зими 2015-2016 року.

Зима, мабуть, улюблена пора у геймерів: за вікном сніг і мороз, а на екрані - захоплюючий віртуальний світ. Для цього розробники підготували цікаві ігрові новинки зими.
Ігри зими 2015-2016 року порадують як "харкдорних" шанувальників таких серій як Deus Ex або Tom Clancy's Rainbow Six, так і любителів ігор поспокійніше - The Witness і Firewatch, в яких зовсім немає насильства.
Залишаться задоволеними і любителі космосу: в No Man's Sky вони зможуть досліджувати безкрайній всесвіт з 18 квінтильйон планет або вступити в сутичку з окупантами-інопланетяни в Just Cause 3.
Ті ж, хто віддає перевагу барвистій і динамічній грі, зможуть скоротати зимовий вечір за "паркурним" Mirror's Edge Catalyst або повоювати в команді в Overwatch, яка загрожує стати новою Team Fortress.
І наостанок, шанувальники серії Far Cry зможуть поглянути на серію по-новому, адже дія нової частини відбуватиметься в первісні часи - про вогнепальні перестрілках у тропіках доведеться забути.
джерело http://ua.korrespondent.net/lifestyle/videoigry/3597155-pervisnyi-Far-Cry-i-kiberpank-v-Deus-Ex-naikraschi-ihry-zymy

Комментариев нет:

Отправить комментарий